Profesjonalna pierogarka (forma do lepienia pierogów) z falbanką 100 mm dla gastronomii - lepi 4 pierogi naraz!

Opis
Prowadzisz pierogarnię, bar, restaurację lub firmę cateringową i chcesz przyspieszyć przygotowywanie pierogów w swoim lokalu? Oto profesjonalna forma do lepienia pierogów, która lepi naraz aż 4 pierogi. W ciągu minuty można przygotować nawet 16 pierogów! Wystarczy rozłożyć na niej rozwałkowane ciasto, ułożyć nadzienie i zacisnąć ramię maszynki. Potem wystarczy wyciągnąć pierogi, usunąć pozostałe ciasto, przesunąć ciasto i powtórzyć czynności aby otrzymać kolejną partię pierogów. Zagniatarka do pierogów jest prosta w użyciu i sprawnie i trwale skleja pierogi na brzegach, dodając ozdobną falbankę.
Pierogarka wykonana jest z nierdzewnej stali kwasoodpornej, co gwarantuje trwałość oraz odpowiednią higienę przy pracy. Wyposażona jest antypoślizgowe nóżki z gumy, które zapobiegają przesuwaniu się formy. Łatwa w czyszczeniu, można ją myć również w zmywarce.
Wymiary: szerokość 46 cm, długość 30 cm
Średnica foremki na pierogi: 100 mm
Gwarancja: 10 lat
Produkt na zamówienie, czas realizacji 21 dni roboczych