Profesjonalna pierogarka (forma do lepienia pierogów) z falbanką 83 mm dla gastronomii - lepi 5 pierogów naraz!

Opis
Prowadzisz pierogarnię, bar, restaurację lub firmę cateringową i chcesz przyspieszyć przygotowywanie pierogów w swoim lokalu? Oto profesjonalna forma do lepienia pierogów, która lepi naraz aż 5 pierogów. W ciągu minuty można przygotować nawet 25 pierogów! Wystarczy rozłożyć na niej rozwałkowane ciasto, ułożyć nadzienie i zacisnąć ramię maszynki. Potem wystarczy wyciągnąć pierogi, usunąć pozostałe ciasto, przesunąć ciasto i powtórzyć czynności aby otrzymać kolejną partię pierogów. Zagniatarka do pierogów jest prosta w użyciu i sprawnie i trwale skleja pierogi na brzegach, dodając ozdobną falbankę.
Pierogarka wykonana jest z nierdzewnej stali kwasoodpornej, co gwarantuje trwałość oraz odpowiednią higienę przy pracy. Wyposażona jest antypoślizgowe nóżki z gumy, które zapobiegają przesuwaniu się formy. Łatwa w czyszczeniu, można ją myć również w zmywarce.
Wymiary: szerokość 46 cm, długość 30 cm
Średnica foremki na pierogi: 83 mm
Produkt na zamówienie. Czas realizacji 21 dni roboczych.
Gwarancja: 10 lat